Eficienţă terapeutică dovedită,
de generaţii
Căutare
 
 
  • English
  • GR în lume:
Printează

Management Gedeon Richter România S.A.

 

       Bordul Directorial

 

Chelărescu Dana

Și-a început activitatea la Gedeon Richter România S.A. în anul 2001, perioada de când a ocupat diverse funcții: șef departament Logistică, Director de Logistică al firmei de distribuție a grupului, iar din 2009 Director General Adjunct al companiei Gedeon Richter România S.A. Din ianuarie 2015 a fost numită Director General al companiei.

   

   

Kelemen László József, PhD, MBA

Din anul 1998 ocupă funcţia de manager al Departamentului Marketing Strategic, în 2001 este numit Director Marketing Vânzări.

Kelemen Éva Katalin, PhD

Din 2003 coordonează activitatea Departamentului Dezvoltare Produse, iar începând cu 2006 este numită Director Dezvoltare Produse.

  Ráduly József

S-a alăturat echipei de aprovizionare a companiei Gedeon Richter România S.A. în anul 2002, iar din 2005 ocupă diferite poziții din cadrul Departamentului de Producție. În anul 2014 este numit Director Producție.

 

Kiss Ludovic

Din 2017 este Director Economic al Gedeon Richter România SA. Economist licențiat al Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca, a acumulat experiență în companii multinaționale, atât în domeniul financiar, cât și in supply chain management.

      Consiliul de Administrație