Eficienţă terapeutică dovedită,
de generaţii
Căutare
 
 
 • English
 • GR în lume:
Printează

Condiţii şi termeni de utilizare

 

Accesul și folosirea acestui site sunt supuse termenilor și condițiilor de utilizare descrise în această secțiune și tuturor legilor aplicabile în domeniu. Prin accesarea și înscrierea (dacă este cazul) pe acest site acceptați Termenii de utilizare, care vor intra în vigoare imediat după prima dvs. vizită pe site. Dacă nu sunteți de acord cu termenii de mai jos, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Site-ul web este întreținut și operat de către GEDEON RICHTER ROMANIA S.A. (sediul în 540306 Tîrgu Mureș, str. Cuza Vodă nr. 99-105, jud. Mureș, România; număr de înregistrare ORC J26/15/1991, CUI RO 1200929; denumită în continuare: „noi” sau „Societatea”).

Ne rezervăm dreptul de a revizui sau modifica Termenii de utilizare în orice moment prin actualizarea acestui anunț. Puteți afla data ultimei actualizări a Termenilor de utilizare, verificând secțiunea „Data ultimei actualizări" din partea de sus a acestor Termeni de utilizare. Vă recomandăm să imprimați o copie a acestor termeni pentru referințe ulterioare.

Dacă există vreun conflict între acești Termeni de utilizare și prevederi specifice care apar în altă parte a site-ului, se vor aplica Termenii de utilizare din prezenta secțiune.

 

UTILIZAREA RESTRICȚIONATĂ

Conținutul acestui site web și orice material publicat pe acesta este proprietatea intelectuală a societății sau a Licențiatorilor și vă oferim doar o licență limitată, non-exclusivă, netransferabilă. Aceste materiale sunt protejate de legile și tratatele privind drepturile de autor din întreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate. Statutul nostru (și cel al unor colaboratori identificați) ca autori ai conținutului de pe site-ul nostru trebuie să fie întotdeauna recunoscut.

Trebuie să păstrați și să rețineți orice comentarii referitoare la drepturile de autor și alte drepturi intelectuale privind paginile descărcate și listate de pe acest Site. Nu aveți permisiunea de a utiliza numele și mărcile comerciale ale Companiei noastre fără aprobarea noastră prealabilă. Nu aveți dreptul să distribuiți, să modificați sau să utilizați conținutul site-ului, nici parțial și nici în întregime, inclusiv imaginile, materialele audio și video, în scopuri publice sau comerciale, fără acordul prealabil scris al Societății. Luați la cunoștință  și sunteți de acord că întreg conținutul publicat pe acest site este supus legii dreptului de autor și nu poate fi utilizat fără permisiunea Societății și a autorului în cauză în nici un alt  mod decât în ​​conformitate cu condițiile descrise în acești Termenii de utilizare sau în prevederile de pe site.

Societatea sau alte persoane terțe nu vor autoriza sau transfera către Dvs. nicio licență sau drept  asupra mărcilor, brevetelor sau drepturilor de proprietate de orice fel.

 

LIMITĂRI ȘI EXCLUDERI ALE RĂSPUNDERII

Acest site și serviciile sale se adresează persoanelor care locuiesc în România. Nu garantăm că acest conținut, disponibil pe site-ului nostru, este adecvat pentru utilizare sau disponibil și în alte locații.

Puteți vizita și utiliza site-ul pe propriul risc. Conținutul acestui Site oferă o informare generală și nu constituie un sfat sau diagnostic medical pe care ar trebui să vă bazați. Aceasta nu poate fi interpretată ca o consiliere sau recomandare și astfel de informații nu pot servi ca bază pentru nicio decizie sau acțiune, inclusiv orice informație medicală afișată pe site, care nu poate înlocui sfatul medical detaliat adaptat nevoilor fiecărui pacient. Nici acest site web, nici conținutul său nu este destinat să înlocuiască sfatul sau diagnosticul unui profesionist din domeniul sănătății, motiv pentru care sunteți întotdeauna sfătuiți să solicitați ajutor de la un medic specialist competent pentru orice întrebări referitoare la starea dvs. medicală.

Site-ul web poate conține inadvertențe și erori tipografice. Ne rezervăm dreptul de a modifica, corecta și/sau îmbunătăți informațiile curente, precum și programele și produsele descrise în aceste informații fără o notificare prealabilă. Facem eforturi rezonabile pentru a actualiza informațiile de pe site-ul nostru, dar nu declarăm sau garantăm, fie în mod expres sau implicit, că informațiile de pe Site-ul nostru sunt corecte, complete sau actualizate.

În cazul în care sunteți utilizator business sau un profesionist din domeniul sănătății, excludem toate condițiile implicite, garanțiile, reprezentările sau alți termeni care se pot aplica pe acest site sau pe orice conținut de pe acesta. Dacă sunteți un simplu utilizator, vă punem la dispoziție site-ul nostru numai pentru uz personal și privat și sunteți de acord să nu utilizați site-ul nostru în scopuri comerciale sau de afaceri.

Nu excludem sau limităm în vreun fel răspunderea noastră față de dvs. acolo unde ar fi nelegal acest lucru. În măsura permisă de legea în vigoare, nici Societatea, nici alte persoane care participă la dezvoltarea și funcționarea acestui Site web nu sunt responsabile pentru daune directe, indirecte, pierderi de date sau orice erori cu privire la conținutul site-ului care ar putea apărea - direct, indirect sau accidental - ocazia stabilirii unei conexiuni, a navigării sau a descărcării, atunci când vizitați acest site web.

Este posibil să suspendăm, să retragem sau să restricționăm disponibilitatea întregului site sau a unor părți ale acestuia din motive comerciale și operaționale fără a da explicații sau notificări prealabile.

 

LINKURI CĂTRE TERȚI

În cazul în care acest site conține legături către alte site-uri web și resursele sunt furnizate de terțe părți, aceste linkuri sunt furnizate numai pentru informațiile dvs. generale. Astfel de legături nu ar trebui interpretate ca fiind aprobarea de către noi a acestor site-uri web sau a informațiilor pe care le puteți obține de la acestea. Nu avem control asupra conținutului acestor site-uri.

Acest site poate conține informații și materiale încărcate de alți utilizatori ai site-ului, inclusiv în buletine informative, chat rooms sau forumuri. Aceste informații și materiale nu au fost verificate sau aprobate de noi. Opiniile exprimate de alți utilizatori pe site-ul nostru nu reprezintă punctul nostru de vedere.

 

REGULI DE CONDUITĂ

În timpul utilizării site-ul web sunteți de acord să respectați toate legile, regulile și reglementările în vigoare. Ne așteptăm ca utilizatorii site-ului să respecte legea, precum și drepturile și demnitatea celorlalți.

Este interzisă utilizarea Site-ului și a serviciilor pe care le oferim:

 • în orice mod care încalcă legile sau reglementările în vigoare;
 • în orice mod ilegal sau fraudulos sau cu vreun scop sau efect ilegal sau fraudulos;
 • în scopul de a prejudicia sau de a încerca să prejudicieze sau să încalce în alt mod drepturile legale sau demnitatea celorlalți;
 • pentru a vă substitui unei persoane sau entități, inclusiv, fără limitări, unui reprezentant al Companiei;
 • pentru transmiterea oricărei forme de publicitate nesolicitată sau ne-autorizată sau a altor materiale promoționale;
 • pentru a crea frame-uri sau mirror-uri  ale Site-ului;
 • pentru a crea o bază de date prin descărcarea și stocarea conținutului
  Site-ul.;
 • pentru a transmite cu bună știință orice date, a trimite sau a încărca orice material care conține viruși, troieni, spyware, adware sau orice alte programe dăunătoare sau coduri de computer similare,  concepute pentru a afecta negativ funcționarea oricărui software sau hardware;
 • pentru a obține acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau baze de date conectate la site-ul nostru. Vom raporta orice astfel de încălcare autorităților relevante de aplicare a legii și vom coopera cu aceste autorități prin dezvăluirea identității dvs.

Dacă observăm orice activități, informații sau materiale postate, transmise sau puse la dispoziție în orice alt fel prin intermediul sau în legătură cu site-ul web care ar putea fi o încălcare a acestor Termeni de utilizare, avem dreptul, dar nu și obligația, să dezactivăm accesul la informațiile sau materialele respective sau să oprim utilizarea site-urilor noastre cu efect imediat. De asemenea, avem dreptul de a vă dezvălui identitatea  dvs. unei terțe părți care pretinde că informațiile postate sau încărcate de dvs. pe site-ul nostru reprezintă o încălcare a drepturilor sale de proprietate intelectuală sau a dreptului la confidențialitate.

 

RESPONSABILITATEA TEHNICĂ

Nu garantăm că site-ul nostru va fi securizat sau nu conține erori, malware sau viruși. Sunteți responsabil pentru configurarea tehnologiei informației, a programelor de calculator și a platformei necesare pentru a accesa site-ul nostru și și pentru utilizarea corespunzătoare a acestora. Vă sugerăm să utilizați un firewall și software pentru protecție împotriva malware-ului.

În limitele prevăzute de lege, nu suntem răspunzători și nu putem fi trași la răspundere pentru orice daune pe care calculatorul sau oricare altă proprietate a dvs. le suportă cu ocazia conectării la acest Site sau accesarea, utilizarea și navigarea prin conținutul său, inclusiv orice incident advers care poate apărea în timpul descărcării oricărui material, date, text, imagine, video sau materiale audio.

În plus, în limitele prevăzute de lege, nu suntem răspunzători pentru nicio pagubă directă sau indirectă, pierderi sau costuri care ar putea apărea din cauza operării sau a funcționării necorespunzătoare a site-ului sau din orice cauze similare.

 

PROTECȚIA DATELOR ȘI ACCESIBILITATEA

Politica noastră privind confidențialitatea și notificarea cookie-urilor stabilesc termenii în care procesăm datele personale pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați. Atunci când accesați acest site, trebuie să fiți de acord cu termenii Politicii de confidențialitate și a notificării privind cookie-urile. Termenii Politicii privind confidențialitatea și notificarea privind Cookie-urile  sunt parte integrantă a acestor Termeni de utilizare.

Unele dintre serviciile oferite pe acest site nu necesită identificare prealabilă, așa că vă oferim acces la conținutul acestor Servicii fără a fi nevoie să vă dezvăluiți identitatea. Cu toate acestea, în anumite cazuri, pentru a vizita anumite secțiuni, trebuie să vă verificăm identitatea că sunteți autorizat să accesați secțiunile respective (mai ales dacă sunteți un profesionist din domeniul sănătății și afișăm conținut specific dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății conform legilor aplicabile). În cazul în care decideți să nu furnizați datele personale solicitate, acceptați posibilitatea ca dvs. să nu puteți accesa anumite secțiuni ale acestui site web.

Secțiunile acestui site rezervate utilizatorilor înregistrați (în special pacienților, profesioniștilor din domeniul sănătății cărora le este dedicat conținutul site-ului) sunt după cum urmează:

 • informații destinate profesioniștilor  din domeniul sănătății;
 • informații accesibile numai acelor utilizatori pentru care medicamentul a fost prescris de un specialist în domeniul sănătății și care sunt deja în posesia medicamentului.

LINK-URI CĂTRE SITE-URILE SOCIETĂȚII, STRUCTURĂ

Puteți crea linkuri către site-ul nostru, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal care nu dăunează reputației noastre și nu profită de ea..

Nu puteți crea un link în așa fel încât să sugereze vreo formă de asociere, aprobare sau susținere din partea noastră, în cazul în care aceasta nu există.

 

CONFORMITATEA

Nerespectarea acestor Termeni și condiții de utilizare constituie o încălcare gravă a termenilor care vă permit să utilizați site-ul nostru și poate avea ca rezultat aplicarea tuturor sau unora dintre următoarele acțiuni:

 • retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului dvs. de a utiliza site-ul nostru;
 • eliminarea imediată, temporară sau permanentă a oricăror postări sau materiale încărcate de dvs. pe site-ul nostru;
 • emiterea unui avertisment;
 • acțiuni în justiție împotriva dvs. pentru rambursarea tuturor costurilor cu titlu de despăgubire (inclusiv, dar fără a se limita la costuri administrative și juridice rezonabile) rezultate din încălcarea acestora;
 • alte acțiuni în justiție împotriva dvs.;
 • divulgarea unor astfel de informații autorităților competente, în situațiile in care considerăm necesar.

LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de utilizare precum și conținutul și formularea lor (în caz de litigii, revendicări) sunt guvernate de legislația din România.

Ambele părți sunt de acord cu jurisdicția exclusivă a instanțelor din România.

 

DATE DE CONTACT

Dacă aveți întrebări despre site sau despre Termenii de utilizare, vă rugăm să contactați GEDEON RICHTER ROMANIA S.A., Oficiul Juridic, telefon +4026.201105, 
e-mail: compliance@gedeon-richter.ro.