Eficienţă terapeutică dovedită,
de generaţii
Căutare
 
 
  • English
  • GR în lume:
Printează

Mesajul Directorului General

 

   

Ne bucurăm să vă avem ca oaspete în spațiul web al companiei noastre! Suntem cunoscuți în România încă din 1998, iar experiența noastră în plan internațional este marcată de o tradiție de peste 110 ani, compania Gedeon Richter existând încă de la începutul secolului trecut. În prezent Gedeon Richter este unul dintre cei mai importanți producători de medicamente din Centrul şi Estul Europei.

Ne-am propus ca prin intermediul acestui portal să vă oferim cât mai multe informații privitoare la activitatea și direcțiile de dezvoltare ale companiei noastre. Multe dintre informa-țiile prezentate aici sunt accesibile publicului larg, mai puțin

acelea care se adresează specialiștilor în domeniu, medici și farmaciști și care sunt rezervate în exclusivitate acestora.

Ne vom strădui să actualizăm în permanență conținutul acestui website atât prin punerea la dispoziția dumneavoastră a celor mai noi informații despre companie precum și prin abordarea celor mai noi preocupări din domeniul farmaceutic.

Scopul final al demersului nostru este acela de a oferi produse de calitate la preţuri care să fie accesibile tuturor categoriilor de populație. Tocmai de aceea anual investim în activități de cercetare și dezvoltare de medicamente, Gedeon Richter deținând cel mai important centru de cercetare și dezvoltare din Centrul și Estul Europei, în care activează mai bine de 1000 de specialiști. În calitate de companie multinațională, Gedeon Richter este prezentă în 38 de țări, având 5 facilități de producție, 29 de reprezentanțe și 27 de subsidiare comerciale.

Fabrica de medicamente de la Târgu Mureș a beneficiat de o dezvoltare constantă, produsele dezvoltate și fabricate de Gedeon Richter România fiind preluate în portofoliul întregului grup Gedeon Richter.

Sperăm ca navigarea în acest site să fie pentru dumneavoastră o experiență plăcută și utilă.

Dana Chelărescu

Director General

Gedeon Richter România