Eficienţă terapeutică dovedită,
de generaţii
Căutare
 
 
  • English
  • GR în lume:
Printează

  Cariere – lucrând la Gedeon Richter România S.A.

 

Contribuţia tuturor angajaţilor noştri reprezintă o componentă esenţială a performanţei la care am ajuns. Politica resurselor umane se focalizează pe dezvoltarea competenţelor, performanţei şi a potenţialului fiecărui angajat, în scopul de a face faţă cu succes tuturor provocărilor ce caracterizează un sector al economiei atât de concurenţial, cum este cel al industriei farmaceutice.

Dezvoltarea rapidă a Gedeon Richter România S.A. poate fi atribuită muncii şi eforturilor dedicate ale personalului din cadrul companiei. Specialiştii care lucrează aici sunt oameni de ştiinţă şi profesionişti care îşi dau concursul pentru o creştere armonioasă a companiei, atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere a ofertei cu care aceasta vine în sprijinul nevoilor de sănătate ale populaţiei.

În prezent compania are în jur de 600 de angajaţi, dintre care 49% au studii superioare. La nivelul întregului grup Gedeon Richter, în România, numărul angajaţilor depăşeşte 1700 de persoane.

Mulţi dintre specialişti au fost implicaţi în dezvoltarea companiei încă de la începuturile ei. După 1998, în vederea realizării unei tranziţii armonioase între generaţii şi a asigurării unei bune permeabilităţi în schimbul de informaţii şi experienţă, politica de resurse umane a Gedeon Richter România S.A. a vizat recrutarea de tineri specialişti, absolvenţi ai celor mai prestigioase universităţi din ţară. Formula, după cum era de aşteptat, s-a dovedit a fi câştigătoare, experienţa dublată de entuziasmul caracteristic tinereţii şi preocuparea pentru performanţă suprapunându-se perfect,  dezideratul companiei de creştere a competenţelor în ramura de activitate din care face parte devenind astfel un obiectiv mult mai uşor de îndeplinit.

Pentru ca nivelul cunoştinţelor legate de munca din acest domeniu de activitate să fie mereu în actualitate, angajaţii Gedeon Richter România S.A. beneficiază constant de cursuri de instruire şi oportunităţi de socializare profesională.

Gedeon Richter România S.A. face toate demersurile pentru a favoriza excelenţa, astfel că oferim angajaţilor noştri condiţii de muncă  optime: echipamente de ultimă generaţie, laboratoare, spaţii de lucru şi birouri moderne. Prin tot ceea ce face, compania noastră oferă fiecăruia dintre angajaţii săi oportunitatea de-a desfăşura o activitate importantă, plină de provocări, şi de a-şi dezvolta potenţialul creator. Atitudinea pozitivă, dorinţa de a învăţa, creativitatea şi potenţialul de dezvoltare sunt calităţile pe care le considerăm în măsură să suplinească iniţiala lipsă de experienţă profesională a acestora.

Gedeon Richter România S.A. este în permanentă căutare de noi valori, aşa că, dacă doriţi să vă alăturaţi echipei noastre şi vă înscrieţi în criterii de competenţă cum ar fi creativitatea, munca în echipă şi performanţa, vă invităm să vizitaţi secţiunea locuri de muncă a acestui site.